TERRASSER

Når du ønsker at få bygget en terrasse, behøver du ikke, som hvis du skulle have en tilbygning, at anskaffe dig en byggetilladelse.

Hvilket også giver os som tømrervirksomhed friere hænder til at kunne lave lige nøjagtig den type træterrasse, du drømmer om.

Måske du allerede ved lige præcis, hvordan du ønsker terrassen udformet, hvilke materialer du gerne vil bruge m.m. Hvis ikke, så tilbyder vi altid vores gode råd og vejledning.

Vi lægger altid stor vægt på at sparre med dig som kunde, så vi bedst muligt kan opfylde din drøm om en smuk terrasse.

FÅ TILBUD PÅ TRÆTERRASSE

HVILKE FORDELE ER DER VED EN TRÆTERRASSE?

Uanset hvilken størrelse hus du bor i. Så kan en træterrasse være med til at forlænge huset. Specielt hvis du har trægulve indenfor, og du så benytter det samme materiale til terrassen.

Du får samtidig en blød og lækker overflade, der altid er rar at bevæge sig ud på.

Udover dette giver træet dig en mulighed for virkelig at få skræddersyet og tilpasset terrassen. Materialet er nemmere at arbejde kreativt med, og netop derfor har vi mulighed for at imødekomme dine ønsker.

Måske du ønsker terrassen skal have en atypisk form, måske den skal gå hele vejen rundt om huset eller også skal der være plads til mange mennesker.

SKAL VI BYGGE DIN TRÆTERRASSE?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvilke muligheder du har for at få din ønske terrasse. Så kontakt os allerede i dag. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og se stedet an.


På den måde kan vi nemmere bedømme området og ikke mindst se mulighederne og eventuelle udfordringer.


Når vi har set området kan vi komme med vores ekspertvurdering og tilbyde dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Derudover tilbyder vi også udskiftning af vinduer og tagrenovering.

​KONTAKT OS I DAG

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt