UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE I HUSE & LEJLIGHEDER​

Mangler du en dygtig håndværker til at stå for udskiftning af vinduer og/eller døre i din bolig? Snedker tømrerfirmaet FCL tilbyder montering af vinduer i enhver type hjem i Kalundborg, Slagelse, Korsør, Sorø, Høng og omegn. Uanset om du bor i et klassisk eller moderne hjem, så kan vi hjælpe dig videre.

Mange vælger at kombinere udskiftning af vinduer med udskiftning af døre. Men vi kommer naturligvis gerne ud for at skifte en enkelt dør eller et vindue.

HVILKE NYE VINDUER ELLER DØRE ØNSKER DU?

​Vi kan efterkomme de fleste ønsker til vinduernes eller dørenes stil og design, da vi altid udfører montering af vinduer efter mål, så det passer ind i lige netop din bolig.

Derudover lægger vi i det hele taget stor vægt på, at vores håndværk skal passe godt til husets eller lejlighedens arkitektur, når vi skifter vinduer eller døre.

Særligt vinduerne skal indgå i en helhed, når du ser huset udefra. De skal samtidig være flotte og funktionelle.

Det er særligt populært at vælge vindueselementer med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og træ indvendigt. Naturligvis med en moderne lav energirude, som holder kulden ude og varmen inde.

SKAL VI REPARERE DINE NUVÆRENDE VINDUER?

Hvis du ikke ønsker at skifte hele vinduet, så tilbyder vi også generel vedligeholdelse og reparation af dine gamle trævinduer.


Det gælder alt fra maling, reparation af beslag og nye tætningslister. Vi har også mulighed for at udskifte ruderne.


Som tømrer- og snedkervirksomhed står vi altid klar med gode råd til vedligeholdelse af dine vinder, så huset eller lejligheden bedre kan stå imod vinterens regn og rusk.

ØNSKER DU AT HØRE MERE?

Hvad koster udskiftning af vinduer? Hvis du er interesseret i at høre mere om priser, dine muligheder, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine døre og/eller vinduer, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for en pris.


Vi tilbyder også tagrenovering

​KONTAKT OS I DAG

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt