ØNSKER DU EN TAGRENOVERING ELLER ET HELT NYLAGT TAG?

Hos Snedker tømrerfirmaet FCL er vi specialiserede i tagrenovering, herunder tagreparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner. Derudover kan vi også lægge enhver form for nyt tag. Vær dog opmærksom på, at vi ikke arbejder med tagpap – vi har dog en dygtig samarbejdspartner, som kan udføre denne type opgave.

Som snedker- og tømrerfirma har vi stor erfaring med alle former for tagarbejde, og vi kan netop derfor hjælpe vores kunder med både de små reparationer til en komplet tagrenovering med lægningen af et helt nyt tag.​ Vi kører gerne til Kalundborg, Slagelse, Holbæk, Odsherred, Høng og omegn.

FÅ TILBUD PÅ TAGARBEJDE

HVORFOR ER DET VIGTIGT MED DEN RETTE VEDLIGEHOLDELSE?

Uanset om dit tag ser ud til ikke at fejle noget, så anbefaler ​vi altid at få kigget taget efter for utætheder og skader med jævnlige mellemrum.

Det kan nemlig spare dig for unødige bekymringer og kedelige ekstraomkostninger.

FCL hjælper gerne med at udbedre dit tags ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr, og så dit hus bevarer sin værdi og stadig er rart at bo i.

HVORFOR FÅ LAVET EN KOMPLET TAGRENOVERING?

For det meste er det tilstrækkeligt med løbende vedligeholdelse. Men før eller siden kan det bedre svare sig at bygge nyt. Fordelen ved et nyt tag frem for renovering af tag er, at du blandt andet får mulighed for at ændre på husets udtryk.

Du kan vælge at benytte et andet slags tagmateriale, og du kan vælge en anden farve. Du kan også ændre på tages hældning.

Samtidig kan du også få en bedre isolering eller efterisolering. Du kan endvidere forbedre tagets ventilation, så du nedsætter risikoen for svamp i tagkonstruktionen.

Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktionen.

Hvis du er i tvivl, om du kan nøjes med et vedligeholdelsestjek og efterfølgende reparation af eventuelle skader, eller om du er nødt til at udskifte taget med et nyt, så står Snedker tømrerfirmaet FCL altid klar til at hjælpe dig videre med din tagrenovering.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ DIN TAGRENOVERING

Hvad koster et nyt tag? Hvis det lyder til, at vi kunne være de rette til at hjælpe dig videre med dit tagarbejde. Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 43 69 33 10 for en billig pris.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave til de rigtige priser.

Vi tilbyder også udskiftning af vinduer og døre

EKSEMPLER PÅ TAGARBEJDE

​KONTAKT OS I DAG

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt