Hallenslevvej 5A | 4270 Høng
43 69 33 10

Døre & vinduer

Udskiftning af vinduer i huse & lejligheder​

Snedker tømrerfirmaet FCL tilbyder udskiftning af vinduer i enhver type hjem. Uanset om du bor i et klassisk eller moderne hjem, så kan vi hjælpe dig videre.

Mange vælger at kombinere udskiftning af vinduer med udskiftning af døre. Men vi kommer naturligvis gerne ud for at skifte en enkelt dør eller vindue.

Hvilke nye vinduer/døre ønsker du?

​Vi kan efterkomme de fleste ønsker til vinduernes eller dørenes stil og design.

Og vi lægger i det hele taget stor vægt på, at vores håndværk skal passe godt til husets eller lejlighedens arkitektur, når vi skifter vinduer eller døre.

Særligt vinduerne skal indgå i en helhed, når du ser huset udefra. De skal samtidig være flotte og funktionelle.

Det er særligt populært at vælge vindueselementer med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og træ indvendigt. Naturligvis med en moderne lavenergirude, som holder kulden ude og varmen inde.

Ønsker du reparation af dine nuværende vinduer?

Hvis du ikke ønsker at skifte hele vinduet, så tilbyder vi også generel vedligeholdelse og reparation af dine gamle trævinduer.

Det gælder alt fra maling, reparation af beslag og nye tætningslister.

Vi har også mulighed for at udskifte ruderne.

Som tømrer- og snedkervirksomhed står vi altid klar med gode råd til vedligeholdelse af dine vinder, så huset eller lejligheden bedre kan stå imod vinterens regn og rusk.

Ønsker du at høre mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine døre og/eller vinduer.

Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.